Logo_Lox_02

Our
FAQ

Algemeen

Ik ben een journalist en ik heb een aantal vragen?

U kunt LOX altijd bereiken via de reguliere contactgegevens. info@lox-nyc.com en telefoonnummer +31303030053

Word het assortiment uitgebreid als blijkt dat daar vraag naar is?

LOX staat voor haar recepten. Authenciteit en versheid zijn 2 van de speerpunten van LOX. Echter bij LOX is er altijd ruimte voor invulling van de klant. Geef het door aan een medewerker bij LOX en wie weet worden u wensen snel aangeboden

Hoe kom ik meer te weten over een feestje bij LOX?

LOX is altijd bereid mee te denken met de wensen van de consument. Bent u geïnteresseerd in de ruimte van LOX Utrecht of wilt u graag catering op uw bedrijfsfeest. Stuur dan een mailtje naar info@lox-nyc.com om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe word ik franchisenemer bij LOX?

Informeer via info@lox-nyc.com

Hoe kan ik extra ingrediënten toevoegen bij een Bagel of Salade?

Bij LOX is het mogelijk een speciale order te plaatsen. Dit betekent dat je bij je bestelling kunt doorgeven dat je, bijvoorbeeld in verband met een allergie of dieet, een bepaald ingrediënt, zoals kaas of augurk, wilt weglaten bij een product. Vraag het de LOX medewerker, deze staat altijd voor je klaar

Heeft LOX een bezorgservice?

LOX maakt gebruik van JUST Eat bezorgservice. Kijk op de website van just eat (thuisbezorgd.nl) voor het assortiment. Voor grote zakelijke bestellingen bezorgt LOX ook zelf. Grote zakelijke bezorgingen is enkel op aanvraag.

Biedt LOX gratis wifi aan?

Ja LOX heeft gratis internet.

Hoe kom ik meer te weten over de bedrijfscatering die LOX aanbiedt?

Meer info volgt snel! Kijk voor nu naar het reguliere menu dat LOX aanbiedt. Voor grote zakelijke bestellingen biedt LOX ‘bagel en salade bars’ aan. Voor meer informatie over het aanbod van een ‘bar’ mailt u naar info@lox-nyc.com.

Wat zijn de openingstijden voor zakelijke bestellingen?

Zakelijke bestellingen kunnen de gehele dag. Voor bestellingen buiten de reguliere openingstijden van LOX kunt u een mail sturen naar info@lox-nyc.com en/of gebruik maken van whatsapp en een bericht sturen naar +31303030053.

Wat zijn de openingstijden?

LOX is geopend van 10:00 tot 18:00 op dinsdag t/m zondag. Op maandag is LOX gesloten.